PF 2021

31.12.2020 10:40

    Priatelia, členovia našej základnej organizácie, ale aj všetci návštevníci tejto stránky,

o niekoľko hodín skončí rok 2020. Čo nám priniesol ?  Je to dlhá doba, a tak nám, ako aj  v mnohých našich domácnostiach, priniesol veľa udalosti. Každý z nás musí zhodnotiť,  či prevládali pekné a pozitívne, alebo skôr smutné a negatívne. Jedno však je pravda, že nielen na Slovensku, ale aj celú populáciu vo svete zastihla pandémia koróna vírusu. Táto pliaga nás nečakane zasiahla a zmenila mnohým ľuďom spôsob života. Mnohým z nás skrížila plány, a tak aj naša organizácia bola obmedzená v svojej činnosti. Na členskej schôdzi sme si naplánovali a schválili program, ktorý zahŕňal rôzne aktivity a to výlety, súťaže, športové stretnutia, pomoc pri stavaní mája, brigády, besedy a iné. Nakoniec musíme bilancovať, že sa nám podarilo uskutočniť iba časť plánu a to novoročné stretnutie členov, členskú schôdzu, turistický pochod ku orchidei v Štefanovciach, športové hry seniorov na ihrisku a v jeseni brigádu pri čistení náučného chodníka v lesoparku a pri čistení loptárne.

    Touto cestou sa chcem poďakovať všetkým našim členom, hlavne tým, ktorí sa počas roka aktívne zapájali do činnosti. Chcem sa poďakovať členom výboru, ktorí mi boli nápomocní pri organizovaní akcií. Veľká vďaka aj obecnému zastupiteľstvu a pani starostke našej obce za pomoc pri našich aktivitách.

     Priatelia seniori, do nového roku 2021 Vám, ako aj Vaším blízkym, chcem popriať len to najlepšie. Chcem Vám popriať hlavne veľa zdravia, lebo toto vzhľadom k nášmu veku a aktuálnej situácii vo svete potrebujeme najviac. Chcem Vám popriať veľa šťastia, elánu, tvorivých síl počas celého roka. Prajem Vám veľa pokoja, dobrých vzťahov v rodine a veľa Božej milosti. Verím, že pandémia postupne stratí na svojej sile, postupne sa vytratí a nám sa život vráti do starých koľají. Znovu sa budeme môcť stretávať a vypĺňať dni v jeseni svojho života rôznymi prospešnými aktivitami.    

 

Predseda ZO JDS Tovarné "

Jozef Fedorko