Novoročné stretnutie 2019

02.02.2019 21:46

     V našej organizácii sa už stáva tradíciou privítanie nového roku pri "Novoročnom stretnutí". Toto naši členovia pripravili v malej sále kultúrneho domu. Dňa 3. 1. 2019 o 16.00 hod sa zišlo 36 členov a sympatizantov, aby si popriali šťastný nový rok, aby sa porozprávali, utužili priateľské vzťahy a zabavili sa. Na úvod predseda miestnej organizácie JDS p. Jozef Fedorko prítomných privítal, ako aj vzácneho hosťa, starostku našej obce p. PaedDr. Kvetoslavu Mižákovú. Poďakoval sa jej za pomoc a podporu pri organizovaní našich podujatí počas celého roka 2018.Takmer na každú našu akciu, a bolo ich neúrekom, si našla čas a prišla medzi nás. Aj to svedčí o tom, že naša práca so seniormi nie je bezvýznamná. Pomáhame žiť aktívne  starším občanom a pomáhame aj pri podujatiach usporadúvaných obcou. Potom sa ku prítomným prihovorila pani starostka a taktiež poďakovala za spoluprácu a popriala všetko dobré do nového roku. Prítomní povstali a spoločne si zaspievali "Mnohaja i blahaja". Potom si pripili a pokračovala voľná zábava. Všetci si pochutnali na obložených chlebíčkoch, ktoré na túto akciu pripravili naši členovia. Mnohí ( Šnajder, Zaremba, Lazor, Dudová, Sninský, Bajcura...) doniesli na stôl rôzny proviant, sladkosti, slané pečivo aj niečo na zohriatie. Členky výboru uvarili kávu , chlapi zasa uvarili trochu vína, a tak sa spoločne zabávali.

     Tieto novoročné stretnutia ,ako aj iné uskutočnené akcie, dávajú možnosť v našej obci vytvárať dobré medziľudské vzťahy .

     Za krásne prežité odpoludnie a večer patrí vďaka všetkým prítomným, ale chcel by som sa zvlášť poďakovať p. Repkovej , p. Fedorkovej  a rodine Barnovej za zákusky, p. Hrabovčákovej, Michalovovej, Dudovej Magde,  Hromjakovej, Lazorovej, Fedorkovej , Špirňakovej, Kandalíkovej a Šnajderovej za prípravu chlebíkov a p. Šnajderovi za pomoc pri organizovaní podujatia. Poďakovanie patrí aj pani starostke a obecnému zastupiteľstvu za poskytnutie miestnosti. Akcia bola aj medializovaná v regionálnej tlači.

     Zostáva iba veriť, že o rok sa takto všetci a ešte v hojnejšom počte stretneme opäť.

     Prajem šťastný nový rok všetkým členom, ich rodinám ako aj ostatným obyvateľom obce.

     Predseda MO JDS: Jozef Fedorko