Klubovňa JDS

17.03.2015 14:04

Základná organizácia JDS Tovarné oznamuje svojím členom, že počas zimných mesiacov bude v čase od 17.00 hod do 19.00 hod otvorená klubovňa jednoty dôchodcov, ktorá sa nachádza v zasadačke na prízemí v kultúrnom dome. Klubovňa je vybavená spoločenskými hrami. Okrem odreagovania sa pri hrach táto slúži na stretávania sa členov pre utužovanie priateľských vzťahov, prejednavanie spoločenských udalosti, vymieňaňnie si skúsenosti a informácii a pod.  

Klubovňa bude otvorená iba do 31. 3. 2015.

 

     Dňa 25.2.2015 sme usporiadali turnaj v spoločenských hrach /dama, človeče nezlosti sa/ ktorého sa zúčastnilo 17 členov. Turnaj podporila svojou účasťou aj  starostka obce  p. PaedDr. Kvetoslava Mižáková. Víťazi turbnaja boli odmenený dobnými vecnými cenami.

     Dňa 14. 3. 2015 sa členovia našej organizácie spolu so sttarostkou obce zúčastnili osláv MDŽ vo Vranove nad Topľou. Na oslavách bol prítomný premier SR p. Róbert Fico, minister vnútra SR p. Róbert Kaliňák a podpredseda strany Smer p. Pavol Paška. Dobrú náladu počas kultúrneho programu sa postarali moderatori Nikodýn a Vačková, ako aj spevák Vašek Patejdl, spevácke trio La goja. Členky JDS a zároveň speváckej skupiny Tovarňanka sa osobne stretli s priemerom pánom  Róbertom Ficom, ktorému odovzdali darček a to vytlačený text častušky, ktorú pre premiera sami napísali. Starostka p. PaedDr. Kvetoslava Mižáková osobne pozvala premiera p. Fica v mesiaci august 2015 na oslavy 800-teho výročia založenia obce Tovarné.